Checkout Azie & Zakwan Watch Video

Jom berkenalan dengan kami berdua,yang bakal menemani dan bersama anda untuk sama sama kurus, sihat dan kita turunkan berat dan saiz badan pada tahun 2018 ini bersama Team Jom Kurus Tampin.

Siapa Team Leader bagi kawasan Jom Kurus Tampin ?

Norazimah Binti Zainal ( Azie )

Merupakan success story dalam Jom Kurus Musim ke 9 yang lalu bersama team Shahfazreen & Dr Syud.

Berjaya menurunkan 7 Kilogram dalam 6 minggu dari saiz XL kepada M ,kemudian terus melibatkan diri dalam aktiviti kesihatan dan kecergasan.

Ibu kepada 2 orang cahaya mata, mengalami masalah obesiti tahap 2 dan terleka dalam nikmat makanan dan hidup yang dirasakan sibuk.

Mula mencari jalan untuk kembalikan kesihatan diri kerana ianya tidak boleh dibeli dan juga mendapatkan saiz yang ideal dengan diri.

Walaupun sibuk dengan kerjaya seharian sebagai nutritionist dan seorang isteri & ibu kepada 2 orang anak , impian dan semangat untuk sihat demi keluarga, demi suami adalah satu kunci kekuatan dan meneruskan usaha hingga ke hari ini.

Kini berjaya dalam misi slim dan kurus dan diberi kepercayaan oleh Kevin Zahri untuk berkongsi ilmu dalam nutrisi serta pengalaman dalam aktiviti fitness , teknik  menurunkan berat dan saiz badan ini kepada anda semua warga Tampin , Rembau & Gemas khasnya .

Kerjaya & Pengalaman dalam Weightloss

Pegawai Sains Pemakanan/ Nutritionist di Kementerian Kesihatan Malaysia

Studied Nutrition and Community Health at Universiti Putra Malaysia ( Master )

Mengendalikan ratusan kes melibatkan obesiti, kegemukan,pemakanan sepanjang kerjaya sebagai nutritionist

Merupakan bekas peserta Cabaran Jom Kurus 1 Malaysia Musim ke 9 dan Slim Fit Advanced X8 oleh Fitness Buddies Malaysia

Siapa lagi Team Leader yang akan bersama dalam Cabaran Jom Kurus di Tampin ini ?

Nor Zakwan Bin Naraizan ( Zakwan )

Juga merupakan Success Story dalam cabaran Jom Kurus musim lalu. Menurunkan berat sebanyak 41 Kilogram dari 130 Kilogram kepada 88.7 Kilogram dalam misi kurus beliau.

Tugas hakiki adalah sebagai usahawan & pengasas kepada Mr Bulat Burger di Negeri Sembilan bukan satu halangan untuk menjadikan kesihatan & menurunkan berat badan menjadi realiti.

Dan kini akan bersama sama dengan rakan Team Leader Azie untuk berkongsi bagaimana untuk turunkan berat & saiz badan dalam 6 Minggu tanpa sebarak produk tanpa sebarang supplement & masih makan nasi seperti biasa  

Kerjaya & Pengalaman dalam Weightloss

Master Degree in Gastronomy

Merupakan bekas peserta Cabaran Jom Kurus 1 Malaysia Musim ke 9 dan Slim Fit Advanced X8 oleh Fitness Buddies Malaysia

Sangat bergiat aktif dalam aktiviti fitness indoor & outdoor seperti hiking ,trekking, circuit training dan pelbagai lagi

Akan bersama sama anda untuk menurunkan berat badan sepanjang 6 minggu ini dan kurus pada 2018 !

2018 adalah tahun untuk Kurus Kita Semua. Warga Rembau,Gemas & Tampin, jom daftar & Jom Kurus !

Hubungin kami 24 jam di 0133964668 ( Azie ) 0196868893 ( Zakwan )

Q Berapa sesi seminggu, hari apa & jam berapa & kenapa ?

2 sesi seminggu

Santai - Jumaat petang 8.30 malam hingga 10 malam

Rasmi - Ahad- 7.30 pagi - 10 pagi

Q Ramai lelaki ke ramai wanita ? Sesi bercampur tak ?

Pengalaman 9 musim Jom Kurus, 80% adalah wanita dan 20 % adalah lelaki.

Aktiviti akan dilakukan bersama namun tetap menjaga batas pergaulan dan lebih meriah aktiviti ketika senaman !

Q Boleh bawa anak bersama ketika aktiviti jom kurus ?

Yes dan digalakkan. boleh bawa anak tuan puan bersama supaya ketika aktiviti takda lah fikir anak dirumah dan lebih fokus. Bagus jika boleh dipantau dan tidak terlalu kecil untuk keselamatan & kesihatan anak itu sendiri.

Q Segan nak join sebab seorang diri dan takde kawan ?

Pengalaman kami berdua sebagai peserta jom kurus, pada minggu pertama je segan sebab belum kenal,masuk sesi seterusnya kita akan kenal dan lebih rapat serta jadi geng bersenam dan diet.Jadi Fitness Buddies kita !

Q Cara paling mudah nak hubungi Azie & Zakwan ?

Talian untuk call dibuka 24 jam, boleh juga whatsapp di 0133964668 ( Azie ) 0196868893 ( zakwan )

Tanya tak semestinya kena daftar terus,dapatkan maklumat berkaitan program bersama team kami di tampin terlebih dahulu. Nak jumpa berdepan pun boleh .

Q Betul ke ramai yang berjaya turunkan berat badan dan kurus ? Kat mana nak tengok success story team fitness buddies ni ?

Alhamdulillah,,ramai yang berjaya turunkan berat dan saiz badan serta kurus dalam team fitness buddies ni sejak musim pertama - musim ke 9.

Klik link flickr ini / copy paste ke browser anda untuk gambar gambar mereka yang dah pun berjaya kurus :

https://www.flickr.com/photos/127737916@N03/albums/72157686032141876

Q Tak pernah bersenam & lama tak bersenam boleh join ke ?

rogram dan team azie & zakwan ni sangat sesuai untuk yang lama tak bersenamn atau tak pernah bersenam. Yang nak fit pun kita galakkan join, sama sama slim sama sama kurus dan fit !

Q Perlu Ambil Cuti kerja ke untuk Join Cabaran Jom Kurus ni ?

Tidak perlu..sesi aktiviti jom kurus hanya dilakukan pada jumaat petang & ahad pagi.Tidak menganggu waktu bekerja pun .

4 Reviews for Azie & Zakwan

mpmh852176

1 Reviews

One word… SUPERB!!!

5/ 5

One one to describe both of them.. Superb combination… Been going through this slimfit journey with both of them and it was an amazing experience…dont miss out guys worth it!!!

Was this review ...?

syafiqhamzah9223

1 Reviews

Review

1/ 5

Wah…kombinasi yang sangat menarik. Azie seorang pakar pemakanan yg diiktiraf dan tau sangat banyak dan mendalam dari segi pemakanan yg bijak untuk diamalkan semasa diet. Zakwan pula seorang pengusaha kedai makanan Mr Bulat yg tau cara untuk mengelak dugaan apabila makanan tidak berkhasiat berada di hadapan kita. Zakwan juga sangat cergas dan digemari kanak – kanak. Zakwan juga sangat prihatin dalam membantu semua orang dan sangat rajin. Azie dan Zakwan seorang yang tidak mudah mengalah… Sepanjang tempoh yang kamu bakal lalui. Kamu akan kenal mereka dengan sgt rapat. Aktiviti juga sangat menyeronokkan. Kamu akan dapat ilmu yang sangat berguna. Ikutlah coach kamu, nescaya berat kamu akan turun. Selamat Menyertai. Enjoy your weight loss journey.

Was this review ...?

sitisyuhadayusof43

1 Reviews

thumbs up!

Both of them are super awesome, knowledgeable and have great personalities. Besides, they both have experienced themselves on how to lose weight in a healthy way. So people of Tampin and nearby area please please please join them if you too wanna live a healthy lifestyle!

Was this review ...?

muhammad_iqbalhamzah88

2 Reviews

Mr Iqbal

5/ 5

saye kenal both of the trainer secara kebetulan.. actually Nothing is coincidence right? semua aturan Tuhan.Perkenalan kami juga autan dr Tuhan.. Both of them is really owhsome and fun. Zakwan is really supportive during training and azimah have lot of knowledge about food nutrition. percayalah korang akan happy along the sesison. Sapa kata kene diet kaw2 untuk kurus? betul cara makan, betul cara senaman inshaAllah semua orang boleh kurus.. Y kene join? supaya korang boleh jumpa gang2 yg boleh motivate each other. Bila dah dpt motivasi baru semangat nak berubah. berbaloi tak join? BERBALOI sbb da guna produk kuruskan badan rugi beratus2 but xjadi sbb ape? sbb MINDSET tak tukar dulu.. hope dpt memberi semangat. its true tak salah jadi gemuk, semua ciptaan tuhan.. but kalau boleh kurus dan bergaya why perlu kita ignore this opportunity?? assalam =)

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM300

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Aktiviti Minggu 4:25 Februari - Ahad - Seminar Jom Kurus & Jom Fit with Kevin Zahri
Show all
  • Aktiviti Minggu 2:11 Februari - Ahad - Fitness Buddies - Sesi Trekking
  • Activity Minggu 1:4 Februari - Ahad - Fitness Buddies - Senaman Asas
  • Aktiviti Minggu 5:4 March - Ahad - Jom Kurus Dodgeball Ohlimpik
  • Aktiviti Minggu 3:18 Februari- Ahad - Fitness Buddies - Senaman Mak Mak
  • Additional Program Notes:Setiap jumaat ,kita akan bersama lakukan senaman berkumpulan untuk Bakar Lemak Degil !
  • Aktiviti Minggu 6:11 March - Ahad - Fitness Buddies - Sesi Hiking Menuju Puncak