Assalamualaikum … untuk awok2 puang je, khas di kawasan Kuala Nerus

Awok2 nok kurus secara sihat dop?

Dop tahu gane nok kurus?

Malu nok kabo ke saing2?

Tmboh nopak depan orang laki?

Meh join program JOM KURUS 1 MALAYSIA dengan saye. Doh bakpe kene join dengan saya? sambil -sambil nok sihat tu, awok2 ada pluang gok menang wang tunai.

Ni kali keempat doh ni KUALA NERUS ada Jom Kurus. Masuk dulu guane – guane pun nanti kita kabo blake petua – petua mcmne  nok kurus. boleh jupe dengan sifu Kevin Zahri skali bkn senang nok jupe ni.

Dok payoh mikir banyok-banyok meh pm / whaap saya lalu, takut lambat-lambat penuh plok.

Jom2 nok sape nok kurus..kekgi raya 2018 boleh gaya sakan. Pakej sekali kurus dengan sihat, x payoh ambik ubat kurus kita boleh kurus secara semulajadi,.

Amalkan gaya hidup yang sihat dan aktif ianya menjamin masa depan yang lebih produktif dan berkualiti.

Q Program diadakan di mana dan berapa lama masa yang diambil untuk satu aktiviti

Program JK1M Kawasan Kuala Nerus akan diadakan di sekitar Daerah Kuala Nerus dan seperti di stadium, studio zumba berdekatan bergantung kepada aktiviti yang diadakan. Masa yang diambil pun bergantung kepada aktiviti, kebiasaan untuk satu satu program mengambil masa paling kurang 3 jam.

4 Reviews for Azlina

norzy0918

1 Reviews

Coach berkaliber.. Mesra dn berilmu

Tahniah.. Memang seorg coach y mesra n berilmu.. Suka belajar n berkongsi berkenaan healty.. Tidak kedekut ilmu dan sangat2 suka berkongsi ilmu.. Sesiapa y join memang InsyaAllah berpuas hati

Was this review ...?

edani.rashid95

1 Reviews

She's so inspiring

5/ 5

Coach yg sangat mesra — kalau rasa takut nak join JK1M.. pilihla coach ni for sure takde perasaan takut malah sangat inspiring and sooo helpful.. she has a great knowledge on nutrition and in JK1M9 she even teached us on how to prepare our daily meal.. bnyk sharing recipe sedap. Fun coach.

Was this review ...?

lissa_nurisa60

1 Reviews

Certified Coach

5/ 5

She is a great instructor, have knowledge in nutrition and exercise. Be part of her team!

Was this review ...?

Jan2chiquilin46

1 Reviews

Ilmu yg sgt bagus

Tahniahhhh coach kak na… Jk1m9 aritu byk yg kak na guide kami.

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM 250.00

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:No
  • Additional Program Notes:perubahan bergantung kepada keadaan
Show all
  • Aktiviti Minggu 5:Seminar kevin
  • Aktiviti Minggu 4:Jogging / Aerobik
  • Aktiviti Minggu 3:Persiapan Pemakanan Sihat / Latihan litar
  • Aktiviti Minggu 2:Membeli belah pemakanan sihat
  • Activity Minggu 1:Ujian kecergasan
  • Aktiviti Minggu 6:Gym / Dodgeball