Azri dan Jelita adalah sepasang suami isteri yang mempunyai 5 orang cahaya mata dan telah bersama-sama berjaya menurunkan berat badan. Pasangan ini pernah menjuarai Jom Kurus 1 Malaysia musim ke 6 bagi kategori family. Mereka juga telah berjaya membantu seramai 200 orang untuk menurunkan berat badan.

AZRI
– Bekas peserta JK1M6 dan JK1M7 bagi kawasan Shah Alam 2
– Telah berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 24kg dalam masa 4 bulan
– Juara JK1M6 bagi kawasan Shah Alam 2 dan Juara Program Fat Fobia 1.0
– Team Leader JK1M8, JK1M9 dan JK1M10 untuk kawasan Subang Bestari
– Trainer untuk Program Fit Digger
– Pengasas Fit Digger 1.0, 2.0 dan 3.0

JELITA
– Bekas peserta JK1M5 dan JK1M6 bagi kawasan Shah Alam 2
– Telah berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 20kg dalam masa 5 bulan
– Mempunyai Certified Fitness Instructor by NASC
– Team Leader JK1M8, JK1M9 dan JK1M10 untuk kawasan Subang Bestari
– Trainer untuk Program Fit Digger
– Pengasas Fit Digger 1.0, 2.0 dan 3.0

Masalah terbesar mereka yang tidak berjaya mengurangkan berat badan adalah ILMU. Tanpa ilmu yang betul ianya tidak akan berjaya dan berkesan. Malah mereka hanya membuang masa dengan mencuba pelbagai jenis diet, produk kurus, pil-pil kurus dan sanggup menghabiskan wang beribu-ribu ringgit untuk ke pusat pelangsingan badan. Akibat daripada inilah mereka mulai bosan dan berputus asa dan terus melupakan hasrat mereka untuk menurunkan berat badan. Sehinggakan mereka kelihatan tidak sihat, tidak bermaya, mudah penat dan wajah kelihatan lebih tua dari usia sebenar. Tahukah anda dengan ilmu 70% daripada pemakanan sihat dan seimbang dan 30% daripada senaman akan menjadikan anda lebih muda, lebih menawan, lebih fit, lebih cergas dan lebih berstamina. Adakalanya orang tidak tahupun yang anda sebenarnya sudah punya anak 5!! Beruntungkan jika kita langsing dan sihat.

Jom kurus bersama pasangan ini. Pasangan suami isteri ini juga telah menjadi contoh kepada pasangan-pasangan yang lain untuk support each other. Ketahuilah rahsia mereka dengan sertai cabaran Jom Kurus 1 Malaysia musim ini.

Kawasan yang berdekatan Subang Bestari ialah Subang Perdana, Subang Permai, Subang Mah Sing, Subang 2, Bandar Pinggiran Subang, Kg Melayu Subang, Kota Damansara, Damansara Damai, Paya Jaras, Bukit Subang, Ara Damansara dan Sg Buloh.

Inilah masa yang ditunggu-tunggu. Jika kita tidak memulakannya dari sekarang, bila lagi?? Mulakan langkah pertama anda dan anda pasti tidak akan toleh lagi ke belakang. Jumpa anda pada 27 Januari 2018.

SAMBIL TURUNKAN BERAT BADAN BERSAMA KAWAN-KAWAN YANG AWESOME, ANDA JUGA AKAN MENGALAMI PELBAGAI AKTIVITI YANG MENARIK DAN MUNGKIN ANDA SENDIRI BELUM PERNAH MENCUBANYA. YAKIN PADA DIRI SENDIRI DAN ANDA PASTI BERADA DI PUNCAK!

 

Q Boleh saya tahu jadual, masa dan tempat training?

Aktiviti : 2 kali seminggu

Hari dan Masa : Rabu (9.00 pm - 11.00 pm) & Sabtu (8.00 am - 10.30 am)

Aktiviti Tambahan : Akan dimaklumkan dari masa ke semasa

Lokasi : Dewan Matahari, Subang Bestari dan Padang MBSA, Subang Bestari

Q Di mana saya boleh melihat aktiviti-aktiviti yang dilakukan sebelum ini?

Anda boleh melihat semua gambar dan video aktiviti-aktiviti sebelum ini dengan follow official Instagram kami di @fitdigger ataupun hashtag #fitdigger #teamjelitaazri #teamsubangbestari

Q Bolehkah saya sertai program ini jika saya mempunyai masalah kesihatan?

Saya sarankan anda berjumpa dengan doktor terlebih dahulu untuk mengetahui kondisi anda. Sekiranya doktor memberi kebenaran, anda boleh sertai kami dan kami akan advise workout yang sesuai dengan anda. Namun begitu hasil menurunkan berat badan adalah 70% dari pemakanan dan 30% dari senaman. Anda akan diajar makan dengan betul dan seimbang.

Q Saya berminat untuk sertai program ini di kawasan Subang Bestari. Dengan siapa saya patut hubungi?

Anda boleh hubungi Jelita di 017-2999713 dan Azri 018-2422156

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM300

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:No
Show all