Hai semua! I’m TL  Tcer Keen. Saya seorang Cikgu di sebuah sekolah di Kuala Lumpur. Perjalanan saya untuk menguruskan badan boleh dikatakan agak panjang. Macam-macam cara saya gunakan untuk kuruskan badan. Pelbagai product dh makan. Macam-macam diet dah saya cuba tapi namun berat turun naik mcm yoyo. Bila nak ambil gambar, kerap berlindung di belakang kawan. Saiz baju makin bertambah..huwaa..bila kawan tegur, selalu kata makin sihat. Tetapi, sejak saya sertai program jom kurus season 8 dan 9, Abstrax combat, Fitblast 2.0 dan ScoutsX bersama coaches hebat saya seperti coach Tas Zainal, coach Hans, coach Maton, coach Black dan coach Amieriz alhamdulillah, saya berjaya mengurangkan berat saya sebanyak 16kg. Saya juga adalah seorang ‘certified zafina instructor’ kerana saya suka menari tarian tradisional dan zafina memasukkan unsur fitness dalam gerakannya.Saya turut membantu sahabat² saya dalam usaha mereka untuk menguruskan badan dan menjadi lebih sihat. Alhamdulillah, mereka berjaya menurunkan berat badan dengan jayanya yang mana ianya adalah kemenangan kepada mereka. Ianya juga adalah merupakan kepuasan kepada saya kerana saya berjaya membantu mereka untuk lead healhty lifestyle dan itulah impian seorang guru, untuk mendidik dan membentuk anak didik untuk berjaya. Untuk yang sedang berusaha untuk menguruskan badan cara sihat tanpa produk, pemakanan dengan teknik yang betul, jom sertai saya.

Pada yang berada di Sentul dan kawasan sekitarnya, mari sertai saya. Banyak yg saya akan share and guide dengan anda semua. Cara diet dan pemakanan, exercise 2 kali seminggu, they are all in the list😉. Aktiviti akan dijalankan setiap hari Jumaat malam dan Ahad pagi di SK Convent 2 Sentul.Cepat² pm saya di 0182887850😃.Kita kurus sesama yek!

Q Siapa yang boleh sertai?

Mereka yang berazam untuk jadi lebih sihat dan fit.

Q Boleh ke berat saya turun?

Boleh, tetapi bergantung kepada individu.

Q Macamana tcer pantau peserta?

Saya akan buat WhatsApp group untuk pantau peserta saya, pemakanan mereka San berinhomewrok

10 Reviews for Tcer Keen

eijawahab55

1 Reviews

Sgt Bagus dalam memantau pemakanan

Byk ilmu yg kakak saya share dengan saya ttgg cara pemakanan yang betul dan senaman apa yang boleh kita buat. Tips yg diberi sangat mudah dan memang boleh turun berat badan dlm seminggu. Saya sangat berbangga dgn pencapaian kakak saya kerana beliau seorang pesakit asthma tetapi beliau berjaya jugak turunkan berat badan yg byk sepanjang menyertai jk1m.Insyaallah sy akan jadikan beliau sbg sumber inspirasi sy untuk turunkan berat badan dlm tahun 2018.

Was this review ...?

tashazainal

3 Reviews

Great Coach in the Making!

5/ 5

Passion will take you a long way and that’s what she has. Passion to share & assist. Advantage Tcer Keen ada is that she is a Tcer.. so bab nak mengajar tu mmg no worries la. Fun person she is, I am sure she will lead you well. Jangan tunggu esok org2 sentul!!!! Bila nak kurus weiii!!! Join Tcer Keen & Good Luck!

Was this review ...?

m.hafiz705565

1 Reviews

Ikut ikut jadi💪💪💪

5/ 5

Senang ja nak buang 4kg….follow nasihat teknik dan info sahaja dari coach keen…info yg senang faham…buat santai2 ja relaks….tapi kg still turun👍👍👍….info dan teknik senaman dan pemakanan memang berkesan…….sapa2 pun boleh kurus kalau follow program coach keen ni……yg penting x berlapar…seronok n enjoy…tq coach….💪💪💪💪

Was this review ...?

projekbakarlemak21

1 Reviews

Jom kurus dan sihat bersama coach keen

5/ 5

Seorang coach yang mempunyai semangat waja dan akan cuba membantu anda semua utk kurus dan sihat dengan cara yg betul. So apa lagi, jgn tunggu dan banyak fikir wahai warga sentul dan sekitarnya..belum cuba blum tau ye tak..dia banyak pengalaman uolsss coach ekin adalah salah seorg success stories..byk woo berat dia turun..cer stalk ig beliau 😗 anyway im sure coach ekin will do great in JK1M10 😎💪🌷

Was this review ...?

nur.hadzlywani39

1 Reviews

Best Coach Ever

Great and a patience coach in guiding us. Great workout tips and always there when you are down with your surrounding.

Was this review ...?

azieaiman506028

1 Reviews

Santai tp tetap kurus

5/ 5

Tq very much Kak keen.. Program ni mmg best.. Sy dh mcm2 cuba produk kurus.. Tp bile tinggal, mendadak naik… Sy lost 9 kg dlm ms 6 mgu.. Best kn????program ni best sbb bleh mkn mcm2..sy kini masih meneruskan cara yg kak keen ajar.. Tiap2 mgu ada penurunan wpun X byk.. Terima kasih kak keen.. Yg diluar yg masih mencari program utk kurus.. Join lah kak keen…. Mmg best…..

Was this review ...?

nunhajim88

1 Reviews

Best coach ever!!

5/ 5

2 bulan dengan Kak Keen..banyak yang ditunjuk ajar..dari cara makan hinggalah gaya hidup sihat..program dengan Kak Keen memang best..fun and tak stress..tapi berat still turun..haha..tq so much Kak Keen..banyak baju lama dah muat balik..😍

Was this review ...?

niksas029

1 Reviews

Jom kurus dengan sihat…

5/ 5

Sy follow kak keen…dlm masa 2bln.Byk yg sy belajar…dr sebelum.ni xtau yang sbnrnya boleh kurus tanpa produk.Alhamdulillah…dgn guide dr kak keen dan konsisten…sy dpt turunkan 13kg dlm masa 2bln. Kak keen sgt2 byl membantu dan byk share…..dr sy xtau..sy jd tau mcm2 perkara ttg cara pemakanan…workout.sgt friendly…..dan seronok&enjoy dgn kak keen.tq so muchh kak.keen….

Was this review ...?

mlis060492

1 Reviews

A turning point!

4/ 5

Dgn bantuan kak keen saya juga telah berjaya buang 6kg dr berat sedia ada. Info dan teknik yg dikongsi sgt bermanfaat dan berguna! Tq kak keen..keep up the good work

Was this review ...?

oze.otoh38

1 Reviews

Santai tapi berhasil!

5/ 5

Memang best join program dengan Kak Keen. Dalam masa 1 bulan setengah saya berjaya turunkan berat 6 kg. Best ke tak best?? of cos la best uols. Instruction yang mudah kita faham, tak rasa terbeban & yang penting tak lapar walaupon kita dalam regim diet. Jom join team Kak Keen

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM300

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
Show all
  • Aktiviti Minggu 6:Fitness test, final weight in
  • Aktiviti Minggu 5:Body combat , running
  • Aktiviti Minggu 4:Zafina/zumba
  • Aktiviti Minggu 3:Introduction to HIIT
  • Aktiviti Minggu 2:Fitness test
  • Activity Minggu 1:Ice breaking , goal setting, weight in