Hi…Salam Kecergasan..

Saya merupakan Team Leader kawasan KULAI Johor. Berpengalaman lebih kurang 8tahun dalam dunia kecergasan serta program-program pengurusan penurunan berat badan.

Mempunyai sijil2 kecergasan seperti :-

1. Senamrobik Tahap 3 (Akredit) dibawah Kementerian Belia & Sukan Malaysia

2. Zumba Instructor berlesen selama 3 tahun dan mengendalikan kelas2 zumba sekitar Kulai

3. Strong by Zumba berlesen sejak 2 tahun (Killer/High Impact Workout especially untuk peserta2 yg ingin menurunkan berat badan

4. TABATA Sijil (weight / body weight training workout0

5. Fitness Instructor sijil (Fokus senaman serta cara2 menurunkan berat badan yang betul)

Program-program yang telah saya rancang untuk Team Kulai

1. Ice Breaking sessi kick off dan Fitness Test

2. Circuit Training & Killer Workout untuk 6 minggu berdasarkan kepada tahap kemampuan peserta-peserta

3. Aquarobic , Strong by Zumba , Kick Boxing & Zumba

4. Group Hiking

5. Obstacle Training / Run Challenge

6. Bowling/Netball/Dodgeball/Badminton

7. Kulai Warrior Bootcamp

TRAIN SMART NOT HARD

GET FIT DONT QUIT ‘Sihat Fit & Kurus Tak Nak ke!

Q Tidak Mahir & Kurang Yakin Mendaftar

Saya akan membantu dalam proses pendaftaran

2 Reviews for Noor Zana Ngadirin (ZANNA)

nurulnajahkhairuddin80

1 Reviews

The Best Coach Ever – Cip Zana

5/ 5

Uols yg mana masih tercari2 lagi Program & Coach yg bgus utk turunkan berat badan, ni haaaaa join lah JK1M10 ni & Join Team Cip Zana. Confirm uols tak akan menyesal & yg pasti nya berat bdn yg di idam2kan akan menjadi kenyataan. Dan yang paling penting, 6 minggu susanan program & aktiviti yg sgt2 best drpd Cip Zana akan buatkan anda tak boring & enjoy the lost weight moments. Apa tunggu laga?? sign up skarang & join Team Cip Zana…

Was this review ...?

rehann4837799

1 Reviews

Rugi tak joinnn😘😘😘

5/ 5

Assalammualaikum hye… Sy peserta daripada team Jk1m#9 kulai di bawah cip Noorzana Ngadirin. Sangat2 best join team Kulai… kenangan yg manis dan tak akan dilupakan sepanjang hidup sy… Banyak ilmu yang sy dpt bila bersama team ni… cip zana sngt2 best taw… tak pernah putus bagi semangat dan tunjuk ajar. Banyak benda yang telah merubah hidup sy setelah join team ni… jom daftar beramai2 dng cip zana😘😘😘😘😘

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM300

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk umur 50+?:No
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:No
  • Additional Program Notes:1. Fun Run Challenge 2. Killer Workout Challenge
Show all
  • Aktiviti Minggu 5:1. Strong by Zumba (high intensity) 2. Traditional games
  • Aktiviti Minggu 4:1. Fat 2 Fit Camp 2. Group Fun Run 3/5km
  • Aktiviti Minggu 3:1. Group Hiking 2. Netbal/Handball Fun Games
  • Aktiviti Minggu 2:1. Group Workout (Tabata & Circuit Training) 2. Boling Fun Games
  • Activity Minggu 1:1. Sessi permulaan 'kick off' - ice breaking serta fitness test
  • Aktiviti Minggu 6:1. Group Aquarobic 2. Zumba/Zafina Fitness 3. Fitness Test