“PROGRAM YANG BUKAN BIASA-BIASA”

Program jk1m bersama coach nizamyusof ni memang bukan biasa-biasa, Coach nizamyusof mempunyai banyak aktiviti yang sangat menarik dan pasti akan dapat membantu anda untuk mengurangkan berat badan dengan cara yang sihat dan effective.

Sebelum itu jom kita kenal dulu dengan coach nizamyusof ini, “tak kenal maka, tak cinta kan”. Coach Nizamyusof mempunyai kelayakan Degree in Sport Sciences (UiTM), Diploma In Sport Studies, Australia Strength Performance dan juga mempunyai Tennis Coaching Course Level 1 by ITF. Kalau nak cerita pasal pengalaman memang la terlalu banyak antaranya, coach nizamyusof mempunyai pengalaman lebih 8 tahun dalam bidang Coaching and Fitness ini. Coach nizamyusof juga pernah berkerja di Fitness Center yang popular di Malaysia antaranya, Fitnessfirst dan Jatomi Fitness. Coach nizamyusof juga terkenal dengan program Fit&Healthy Kick Boxing yang popular di kawasan Kulai, Kota Tinggi, Sri Alam dan juga Bandar Dato Onn.

“Bukan Biasa-biasa kan bakal coach anda ni kan!!!”

memang bukan biasa-biasa, jom kita tengok pulak aktiviti coach nizamyusof dah plan untuk kita,

Aktiviti:

  • Anatomy Adaptation
  • functional training
  • basic kick boxing
  • bootcamp level 1
  • weight training
  • weight loss specialist training
  • fun game
  • body combat and group workout

“nampak macam biasa jer”

Yes, kalau anda sekadar baca and tengok memang nampak macam biasa, Jom cuba sekali, pasti anda akan jatuh hati dengan program yang telah coach nizamyusof buat ni. Kalau tak percaya, jom tanyer merekea yang telah menyertai program ini. Memang bukan Biasa-Biasa.

Cerita banyak tak guna…Ape tunggu lagi cepat la roger-roger coach nizamyusof dan mendaftar la sekarang!!!!

JANGAN RAGU-RAGU!!!!

Q HARI DAN WAKTU LATIHAN?

untuk latihan coach nizamyusof sudah plan pada hari Jumaat malam dan juga Sabtu Pagi, (tapi bergantung kepada aktiviti dan cuaca)

Q SAYA TAK PERNAK WORKOUT, BOLEH KER KALAU NAK JOIN?

Tak pernah workout!!! ANDA SANGAT-SANGAT LAH!!!! DIGALAKKAN MASUK!!!

Mulakan sekarang, bila lagi nak start? coach nizamyusof ni dah membantu ramai orang untuk menjadi lebih sihat dan juga cergas.

1 Review for WAN MOHD KHAIRULNIZAM BIN MOHD YUSOF (NIZAMYUSOF)

Yana112292

1 Reviews

KICK BOXING MEMANG BEST

5/ 5

Class kick boxing dengan Coach nizam ni memang tersangat best!!

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM 300

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Additional Program Notes:SPINNING CLASS AND DINNER
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
Show all
  • Aktiviti Minggu 6:PENGAMBILAN BERAT AHIR, FUNCTIONAL TRAINING
  • Aktiviti Minggu 5:WEIGHT TRAINING, FUN GAME
  • Aktiviti Minggu 4:ZUMBA, BODY COMBAT
  • Aktiviti Minggu 3:BASIC KICK BOXING TRAINING, LEVEL 1 TABATA
  • Aktiviti Minggu 2:SEMINAR JOM KURUS, LEVEL 1 BOOTCAMP
  • Activity Minggu 1:PENGAMBILAN WEIGHT PERTAMA, ANATOMY ADAPTATION,